Make-up Artist

Daniela Frincu este un make-up artist din Bucuresti care realizeaza machiaje profesionale pentru mireasa, machiaj nunta, machiaj de zi si machiaje de seara.

Profesionistii din domeniul machiajului sunt persoane vazute ca adevarati artisti, persoane care detin cunostintele necesare si indemanarea de a transforma o femeie obisnuita intr-o femeie superba, stiala si fac multi bani din aceasta activitate. Sa ne gandim la make-up artistii care se afiliaza unui post de televiziune, unui studio de filmari, unei case de moda care ofera prezentari de moda samd. Acestea sunt idei de afaceri mici, demarabile cu bani putini si foarte profitabile.
Ideile de afaceri cu machiajul profesional se potrivesc celor care detin specializari si acreditari in acest domeniu, experienta vasta de lucru si un ochi facut pentru aspectul frumos. Nu toti artistii de make-up sunt facuti pentru aceasta specializare si unii se bucura de succes mai mult sau mai putin.

Un alt mare secret al succesului in aceasta afacere este sa detineti abilitatea de a va promova serviciile intr-un mod impecabil si extrem de inteligent. Discutati cu alti artisti de make-up, cu prezentatori de moda, cu regizori, cu persoane din televiziune, cu vedete samd, cu prieteni si cunostinte si tineti mereu aproape o sumedenie de carti de vizita pentru a beneficia de puterea networking-ului.

Servicii de machiaj profesional disponibile in Bucuresti si executate de Daniela Frincu, make-up artist cu experienta in machiaj ocazie, machiaj mireasa si machiaj nunta .

Scopul pe care il propun pentru machiajul de zi este de a accentua trasaturile tale definitorii, fara a exagera. Frumusetea este data de expresia si trasaturile fetei, de felul in care te privesti sau ai vrea sa te privesti in ziua respactiva, de increderea in propriile puteri si de personalitatea ta, mai ales daca ai inceput ziua cu o muzica buna, o cafea buna sau un ceai cu aroma speciala si in drum spre job sau spre ceea ce ai de facut, mai dai si un telefon de multumire cuiva care ti-a facut candva un bine sau cuiva drag, pentru a-i arata ca-ti pasa de el sau de ea.
machiaj mireasa
Se spune ca o femeie fara frumusete nu cunoaste decat jumatate de viata. Unul dintre darurile femeii este frumusetea, iar a fi frumoasa este o datorie pentru fiecare femeie. Aici intra rolul machiajului! Daca… te trezesti dimineata cu intentia de a te machia, dar de obicei ajungi la concluzia ca mai bine dormeai cateva minute in plus ca oricum nu iti iese.