Tablori Personalizate

Personalizează-ți tricoul cu imaginea, motivul sau textul tău propriu. În zilele calde de vară nu există ceva mai plăcut decât să stăm afară, la soare! Bucură-te de această vară cu tricourile tale personalizate! Personalizează-ți acum tricoul tău de vară, dându-i o impresie de model original. Prelucrează pur și simplu fotografiile tale cu filtre-foto creative și rame cu stil sau colaje la FansPage.ro. Astfel, motivele tale vor avea o notă profesională ca și cele unui designer în top. Modelul final poate fi încărcat pe un material textil și transmis spre imprimare. Fie că alegi modelul alb-negru sau modernul Big-Print, vei fi satisfăcut de alegerea făcută. Îti dorim mult succes și o vară nemaipomenită!

Tricouri Personalizate | Tricouri personalizate | Stikere Auto | Tablouri Personalizate

Materiale textile pentru condiții de producție ecologice și eticePersonalizarea tricourilor organice este o alternativă corectă din punct de vedere ecologic. Cel care se decide pentru tricourile ecologice, protejează în același timp și mediul. Producția ecologică și antipoluantă este garantată prin diverse controale de calitate. Tricourile ecologice (continental earth-positive) din materii prime de comerț echitabil și cu o durabilitate mare vor fi imprimate cu motivul tău. Creează acum simplu și corect!

Tricouri personalizate – Efecte foto și prelucrare de imagini pentru motivele tale. Acum ești tu propriul tău designer! Încarcă-ți fotografia pe FansPage.ro . Efectele foto creative și ramele artistice oferă motivului tău un stil propriu. Creează designul tău foto și alege, din gama largă de materiale textile, tricoul tău preferat. În decurs de 24 de ore tricoul tău este imprimat cu modelul tău și gata pentru a fi livrat. Astfel, vei fi singurul cu un asemenea tricou. Garantat !

Intra acum pe site si personalizează-ți tricoul tau: FansPage.ro