Cum sa alegi un album foto

Alegerea unui album foto, indiferent ca este pentru nunta sau pentru o aniversare, devine intotdeauna dificila. Daca esti in cautarea unui album in care sa pui fotografiile familiei, ai putea sa cauti unul care poate cuprinde peste 300 poze. Unele familii prefera sa tina fotografiile in albume separate pentru fiecare membru, in timp ce altii prefera ordinea in functie de an.
Mai multe tipuri de albume foto
Poate ca ai nevoie de un cadou pentru cineva care s-a intors de la mare sau dintr-o zona exotica. Ceea ce ai nevoie este sa reflectezi sentimentul din acea locatie nu doar in fotografii, ci si intr-un album foto.
In timp ce cauti darul perfect, te vei lovi de anumite detalii pe care in mod normal nu ai cum sa le cunosti. De aceea, cauta in specificatii cate fotografii poate cuprinde albumul pe fiecare pagina si fii atent sa nu contina Lignin si PVC. In felul acesta, pozele vor fi mentinute in stare excelenta pentru o mai lunga durata.
Notite pentru albume
Cauta un album foto care sa contina Memos (notite) langa fiecare fotografie. In felul acesta prietenii sau rudele tale carora le daruiesti cadoul pot scrie o mica descriere despre locatia unde a fost facuta poza, cum s-au simtit si cu cine erau. In timp, lucrurile astea au o valoare sentimentala fabuloasa.
Marimea albumelor conteaza foarte mult. Cauta sa cumperi ceva care ar incape intr-un raft de biblioteca si in acelasi timp are spatiu pentru cel putin doua fotografii pe pagina si notite. Nimeni nu vrea o chestie de o jumatate de metru pe care sa o tina in dulap. Cel mai bine e sa fii atent la specificatii inainte sa achizitionezi lucrul respectiv.
Madira pune la dispozitie o gama completa de albume foto pentru orice fel de ocazie speciala, pentru ca asta conteaza enorm – sa cumperi ceva ce se potriveste cu evenimentul. Va asteptam pe site!